خیار گلخانه ای

  • خرید و دانلود با لینک مستقیم
    • فرمت فایل : ورد
    • تعداد صفحه : 118
    • قیمت : 3500 تومان
    • کد فایل : 21011

    پایان نامه رشته مهندسی کشاورزی

    چکیده و مقدمه :  مسائل مربوط به احداث تونلها و سیستمهای حرارتی،  عملیات کاشت، داشت، برداشت خیار تا زمان عرضه محصول در فصول جداگانه مورد بررسی قرار می دهیم

    مزیتهای کشتهای گلخانه ای از نظر افزایش تولید در واحد سطح، اشتغالزایی و صرفه جویی در آب و اراضی کشاورزی بررسی می شود و فروش به موقع این محصول از نظر اقتصادی در داخل کشور اهمیت زیادی دارد صادرات این محصول ارز آوری خوبی را نصیب تولید کنندگان می کند.

    مقدمه : توليد محصولات گلخانه اي با استفاده از فن آوري جديد به وسيله نصب سوله هاي نيمدايره اي و به كار گيري شرايط آب و هوايي كنترل شده در سالهاي اخير نه تنها موجب افزايش عملكرد گرديده بلكه باعث استفاده بيشتر از فضاي گلخانه ها ، كنترل بيشتر آفات و بيماريها و توليدي با كيفيت بالاتر و بهداشتي تر شده است .

    كشت اينگونه سبزيجات در سوله هاي نيمدايره با پوشش پلا ستيك به گلخانه داران كمك كرده است تا بتوانند با مقدار محدودي زمين توليداتي معادل ده ها برابر كشت در فضاي آزاد داشته باشند ضمن اينكه در صورت استفاده از روش آبياري قطره اي باعث صرفه جويي در آب آبياري و كودهاي شيميايي پر مصرف ( ماكرو  ) و كم مصرف ( ميكرو ) مي گردند .

    به نظر مي رسد در صورت ادامه كشت صيفي جات با اين روش نه تنها به افزايش توليد در واحد سطح كمك مي كند بلكه زمينهاي بيشتري نيز براي كشت هاي مهمتر آزاد مي گردد . رونق صادرات اين محصولات در سالهاي اخير ، اهميت توجه به اين گونه روشهاي توليد را افزايش داده و زمينه اشتغال را براي افراد بيشتري فراهم نموده است .

    مديريت بالاي اينگونه صيفي جات باعث گرديده علاقمندان براي حداكثر توليد و آشنايي با فنون مديريتي با متخصصين اين رشته بالاخص در بخش خصوصي ارتباط مؤثري برقرار كنند و در نتيجه از درآمد بالاتري برخوردار شوند به همين علت در چند ساله اخير با توجه به توسعه كشت هاي گلخانه اي و جلب طبقات مختلف مردم نه تنها بسياري از افراد تحصيل كرده و علاقمند در اين زمينه مشغول شده اند بلكه بكارگيري اين فن آوري در جوامع كشاورزي و روستايي تا حدودي باعث جلوگيري از مهاجرت آنها به شهرها شده است .

    چکیده: 

    فهرست

    چکیده

    مقدمه 

    تاريخچه

    گياه شناسي ۳

    ارزش تغذیه ای ۷

    جوانه زنی بذر خیار۸

    تلخ شدن خيار۹

    اصلاح خیار۱۰

    واريته هاي مناسب خيار گلخانه اي ۱۳

    اقليم مناسب جهت احداث گلخانه ۱۵

    اسكلت گلخانه ۱۵

    پوشش گلخانه ۲۲

    سيستم هاي حرارتي۲۶

    تهويه۳۰

    خنک کردن گلخانه۳۲

    دماسنج ۳۴

    آبياري۳۵

    سيستم هاي آبياري ۳۷

    كيفيت آب ۳۹

    نيازهاي آب و هوايي۴۰

    خاك بستر۴۳

    آماده سازي بستر خاك۴۵

    ضد عفوني كردن خاك ۴۶

    نكات مهم هنگام استفاده از سموم۵۱

    كود دهي قبل از كشت۵۱

    کاشت۵۳

    زمان كاشت۵۳

    خط كشي و فواصل كشت ۵۴

    كاشت مستقيم  ۵۶

    نشاءكاري ( روش غیر مستقیم )۵۷

    داشت۶۱

    مراقبتهاي بوته در زمان ۴الي۵ برگي  ۶۴

    نخ قيم براي داربست بوته ها ۶۵

    هرس بوته ها۶۵

    سيستم هاي تربيت خيار گلخانه اي ۶۸

    روشهاي پيشگيري براي كاهش آفات و بيماريها ۷۰

    نكات مهم براي پيشگيري از امراض و آفات۷۱

    دفع علفهاي هرز ۷۳

    كود دهي در مراحل توليد به صورت آبكود۷۳

    عناصر پر مصرف ۷۷

    عناصر كم مصرف۸۱

    عناصر غير ضروري ۸۶

    برداشت۸۶

    بسته بندی۸۷

    درجه بندی ۸۸

    سر کردن اولیه۸۹

    واکس زدن۸۹

    انبارداری۹۰

    بازاريابي۹۲

    مراحل پاياني توليد ۹۳

    اهمیت اقتصادی۹۴

    آفات مهم خیار و راههای مبارزه با آن۹۴

    بيماريهاي قارچي مهم خیار  وراههای مبارزه با آن۱۰۱

    بيماريهاي ويروسي مهم خيار و راههاي مبارزه با آن۱۰۸

    بیماریهای باکتریایی و راههای مبارزه با آن ۱۱۱

    نماتدها و راههای مبارزه با آن ۱۱۴

    ناهنجاريهاي فيزيولوژيكي۱۱۵

    منابع

    منابع:

    • پرورش خیارهای گلخانه ای در خاک و محیطهای کشت بدون خاک

    تالیف: علی اکبر شکوهیان

    • راهنمای کاشت خاکی خیار و گوجه فرنگی گلخانه ای

    تالیف: مهندس مجید تولایی

    • خیار داربستی                 تالیف: مهندس غلامحسین نصوحی
    • اصول کشت خیار گلخانه ای
    • سبزیکاری در خانه و آپارتمان تالیف: مهندس منوچهر کارگر
    • بیماریهای سبزی و صیفی و روشهای مبارزه با آن

      تالیف: دکتر حسن رضا اعتباریان

    ۷- سبزیکاری عملی                           تالیف: غلامرضا وزیری الهی

    ۸- تولید سبزی                             ترجمه: مصطفی مبلی- بهمن پیراسته

    ۹- سبزیکاری زیر پوشش پلاستیک         ترجمه: دکتر غلامعلی پیوست

    ۱۰- پرورش سبزی                               تالیف: دکتر محمد حسین دانشور

    ۱۱- فیزیولوژی پس از برداشت              تالیف: دکتر مجید راحمی

    ۱۲- اصول باغبانی                               تالیف: دکتر مرتضی خوشخوی

    —————————————————–

    این فایل با فرمت ورد (doc) به تعداد ۱۱۸ صفحه  تایپ شده است  که  کاملا قابلیت ویرایش دارد و درون یک فایل فایل فشرده (zip) است که باید توسط برنامه هایی از قبیل winrar  آن را از حالت فشرده (extract) خارج سازید و توسط برنامه ی MICROSOFT  WORD فایل را باز کنید.

    اطلاعات فایل
    • موضوع : پایان نامه خیار گلخانه ای
    • فرمت فایل : ورد
    • تعداد صفحه : 118
    • قیمت : 3500 تومان
    • حجم فایل : 270 کیلوبایت

    درباره ی MrDoc.ir

    فروشگاه مسترداک دات آی آر شامل پایان نامه های آماده رایگان و غیر رایگان از رشته های فنی و مهندسی، علوم پایه و انسانی و پزشکی که کاملا تایپ شده و موضوعات متفرقه از تمام رشته های تحصیلی برای دانشجویان عزیز ارائه می دهد، که ارزش واقعی فایل ها بیشتر از قیمت آن است. آدرس شرکت: اصفهان - خیابان لاله شمالی - شرکت سامان گستر 03135673766

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *