پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی


در حال بارگذاری
رشته صنایع غذایی
zip - doc
100Kb
72 صفحه
دارای فهرست و منابع
۵,۰۰۰.۰۰ تومان

شرح مختصر پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

آب وخواص آن 1-1- موجودیت آب: بعد  از انسان آب شاید یکی از اجزاء بی نظیرجهان هستی  باشد. آب ازدوعنصراکسیژن و هیدروژن  تشکیل  شده است که این  دو عنصر در شرایط  معمولی  بصورت  گاز می باشند. عنصر هیدروژن قابل اشتغال می باشد د رحالی که اکسیژن برای سوختن ضروری  می باشد با این  وجود آب آتش را خاموش می کند انسان  وسایرحیوانات وهچنین گیاهان  بدون آب نمی توانند به حیات خود ادامه دهند صنایع بدون آب نمی توانند به موجودیت  خود  ادامه دهند  درعین حال آب باعث مشکلات زیادی در صنایع می شود.

فهرست مطالب پایان نامه تصفیه فاضلاب صنایع غذایی

بخش اول : آب و خواص آن

1-1- موجودیت آب 1

1-2- منابع آب.1

1-2-1- آبهای سطحی2

1-2-2- آبهای زیر زمینی2

1-3- خواص آبهای آشامیدنی2

1-3-1- خواص فیزیکی آب.2

1-3-2- خواص شیمیایی آب3

1-4- سختی آب.3

بخش دوم: آب در صنایع غذایی.4

2-1- مصرف آب در صنایع غذایی 4

2-1-1- آلودگیهای ناشی از مصرف آب در فرآیندهای صنعتی 4

2-3- جنبه های تاریخی مصرف صنعتی آب .5

2-3-1- میزان مصرف صنعتی آب در ایران 6

2-4-  مزایای حاصل از کاهش مصرف آب 6

2-4-1-  استفاده مجدد آب .6

2-4-2- بازچرخش یا ریسایکلینگ .6

2-5- انواع مصارف آب در صنایع غذایی 7

2-5-1- آب خنک سازی 8

2-5-1-1- انواع سیستم های خنک سازی .8

بخش سوم: انواع فاضلاب صنایع غذایی 10

3-1- ویژگیهای فاضلاب صنایع غذایی .10

3-1-1- صنایع تولید قند وشکر .11

3-1-2- صنایع تولید کمپوت وکنسرو . .12

3-1-3- صنایع نوشابه سازی .12

3-1-4 صنایع لبنیاتی 12

3-1-5- صنعت تولید روغن نباتی 13

3-1-6- کشتازگاهها ومجتمعهای تولید گوشت .14

3-2- لزوم تصفیه فاضلاب صنایع غذایی .15

3-2-1- اثرات دفع فاضلاب صنایع غذایی به آبهای پذیرنده .15

3-2-1-1- مواد معلق 16

3-2-1-2- املاح معدنی محلول 16

3-2-1-3- مواد آلی محلول .16

3-2-1-4- اسیدها وقلیاها 16

3-2-1-5- مواد تولید کننده کف .17

3-2-1-6- رنگ .17

3-2-1-7- آلودگیهای حرارتی .17

3-2-1-8- میکروارگانیسم ها .17

3-2-1-9- مواد شناور .18

3-3- استراتژی تصفیه ودفع فضولات صنعتی 18

3-3-1- تخلیه فاضلاب صنعتی به فاضلابروی شهری .18

3-3-1-1- ملاحظات اختصاصی فاضلاب جهت تخلیه به فاضلاب شهری .19

3-3-2- تصفیه اختصاصی فاضلاب صنعتی .20

3-3-3- تصفیه مشترک با صنایع دیگر 20

3-3-4- تغییرواصلاح فرآیندهاجهت کاستن از حجم فاضلاب  غلظت آلاینده. 20

3-4- فاضلاب بهداشتی صنایع .21

بخش چهارم: روشهای تصفیه فاضلاب صنایع غذایی 22

4-1- تصفیه فیزیکی 23

4-1-1- آشغالگیری .23

4-1-2- دانه گیری 23

4-1-4- شناورسازی .24

4-1-5- حوضهای متعادل کننده یا یکنواخت ساز .24

4-2- تصفیه شیمیایی .26

.26. ph4-2-1- تنظیم

4-2-2- اکسیداسیون مواد آلی مقاوم 26

4-2-3- گند زدایی .26

4-2-4- انعقاد و لخته سازی 27

4-2- جذب سطحی مواد آلی محلول و مقاوم .27

4-3- تصفیه بیولوژیکی .27

4-3-1- اصلاحات رایج در تصفیه فاضلاب  .28

.28BOD                     4-3-1-1-

28COD4-3-1-2-

29TSS4-3-1-3-

.29TDS4-3-1-4-

4-3-2- اصلاحات رایج در راهبری تصفیه خانه29

4-3-2-1- زمان ماند هیدرولیکی.29

4-3-2-2- زمان ماند میکروبی.29

.30MLSS4-3-2-3-

30F\M4-3-2-4-

4-3-3- تصفیه هوازی فاضلاب.30

4-3-3-1- تخلیه به آبهای طبیعی.31

4-3-3-2- کاربرد فاضلاب در زمین.32

4-3-3-3- برکه های تثبیت33

4-3-3-3-1- برکه های بی هوازی34

4-3-3-3-2- برکه های اختیاری.35

4-3-3-3-3- برکه های هوازی35

4-3-3-3-4- برکه های تکمیلی.35

4-3-3-3-5- برکه های هوادهی.35

4-3-3-4- صافی چکنده.36

4-3-3-5- تماس دهنده های بیولوژیکی چرخان.37

4-3-3-6- سیستم لجن فعال.37

4-3-4- روشهای بی هوازی تصفیه فاضلاب صنایع غذایی39

4-3-5- انواع سیستم های بی هوازی تصفیه فاضلاب.39

4-3-5-1- سپتیک تانک.42

4-3-5-2- راکتور بی هوازی با بستر لجن رو به بالا.44

4-3-5-3- صافی بی هوازی.44

بخش پنجم: راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی.46

5-1- علل عدم موفقیت تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی.46

5-2- فاکتورهای موثر در راهبری تصفیه خانه های فاضلاب صنایع غذایی 47

5-2-1- شدت آلودگی فاضلاب خام.47

5-2-2- مواد مغذی یا نوترینت ها. 48

5-2-2-1- بالکینگ 48

.49    5-2-3- اکسیژن محلول

5-2-4- زمان ماند50

.51ph5-2-5-

5-2-6- سمیت51

5-2-7- دما52

5-2-8- اختلاط.53

5-2-9- میزان جریان ورودی54

5-3- پایستن فرآیند.54

5-3-1- شاخصهای بصری.54

5-4- شاخصهای آزمایشی 58

5-5- مشکلات سیستم های لجن فعال و رفع آنها59

5-5-1- روشهای کلی تشخیص مشکلات59

60 BOD 5-5-2- حذف کم

5-5-2-1- حذف بارهای آلی .61

5-5-2-2- مواد سمی یا بازدارنده62

5-5-2-3- دماهای پایین62

افزایش زمان ماند هیدرولیکی.63

.63MLVSS افزایش

63  نامناسب PH 5-5-2-4-

5-5-2-5- زمان هوادهی ناکافی.64

64  ناکافیMLVSS5-5-2-6-

منابع. 66

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • بهتر است ابتدا در سایت ثبت نام کنید و بعد اقدام به خرید فایل مورد نظر کنید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.