پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی : رشته مهندسی مواد غذایی


در حال بارگذاری
رشته مواد غذایی
zip - doc
160Kb
124 صفحه
همراه با فهرست
۵,۰۰۰.۰۰ تومان

فهرست مطالب پایان نامه تکنولوژی تولید ماکارونی : رشته مهندسی مواد غذایی

مقدمه و تارتخچه  . 1

فصل اول

1-1- بخش اول : گندم و ویژگیهای آرد ماکارونی  4

2-1- بخش دوم : انواع ماکارونی . 10

3-1- بخش سوم: ارزش غذایی فرآورده‌های ماکارونی. 18

4-1- بخش چهارم: موقعیت و محل کارخانه بازدید شده . 20

فصل دوم

2-1- بخش اول: مواد اولیه مورد استفاده . 24

فصل سوم

1-3- بخش اول : ساخت ماکارونی. 37

1-1-3- روشهای ساخت انواع ماکارونی . 38

الف: روش غیر پیوسته  40

ب: روش پیوسته  41

2-3- بخش دوم:‌ انتقال دهنده  42

الف: انتقال دهنده‌های افقی . 43

ب: انتقال دهنده‌های عمودی  43

ج: انتقال دهنده‌های بادی . 43

فصل چهارم :

1-4- بخش اول : خشک کردن . 46

الف) خشک کردن اولیه . 48

ب) خشک کردن میانی . 49

ج) خشک کردن نهایی . 49

2-4- بخش دوم : یک دیاگرام خشک کردن موفقیت آمیز 53

3-4- بخش سوم : منحنی خشک کردن و نمودار آن . 55

فصل پنجم

1-5- گرمخانه‌های ماکارونی  59

فصل ششم:

بخش اول : بسته‌بندی توسط کارگر و بسته‌بندی اتوماتیک   63

بخش دوم : ویژگی‌های بسته‌بندی مطابق استاندارد . 64

فصل هفتم

1-7- بخش اول : نگهداری و انبار کردن محصول . 67

فصل هشتم

1-8- بخش اول : بهداشت کارخانه . 70

الف) رعایت بهداشت توسط کارگران خط تولید . 70

ب) رعایت بهداشت توسط کارگران بخش بسته بندی و انبار 71

ج) نظافت قسمتهای مختلف انبار  71

فصل نهم :

1-9: بخش اول آزمایش شیمی  75

الف) تعیین pH ماکارونی  75

ب) آزمایش پخت و آزمایش جهت تعیین وزن مواد جامد در آب     75

ج) آزمایش رطوبت . 76

2-9- بخش دوم : طرز تهیه محیط‌های کشت . 77

الف) طریقه کشت پلیت کنت آگار  77

ب) دستور  تهیه سوسپانسیون زرده تخم مرغ  78

پ) تهیه محیط کشت سوبرودکستروز آگار  79

ت) طریقه کشت و شمارش آزمونهای میکروبی . 81

ث) تهیه محیط کشت باسیلوس سرئوس  82

ج) طریق کشت کپک 83

3-9- بخش سوم : آزمون کنترل کیفی مواد اولیه  83

4-9- بخش چهارم: کنترل کیفیت فرآورده‌های نهایی 88

فصل دهم:

1-10- بخش اول : استاندارد ویژگی‌های ماکارونی . 97

فصل یازدهم:

بخش اول : بحث و نتیجه‌گیری  112

بخش دوم: پیشنهادات . 113

بخش سوم: مقاله

بخش چهارم: منابع 117

  راهنمای خرید:
  • لینک دانلود فایل بلافاصله بعد از پرداخت وجه به نمایش در خواهد آمد.
  • همچنین لینک دانلود به ایمیل شما ارسال خواهد شد به همین دلیل ایمیل خود را به دقت وارد نمایید.
  • بهتر است ابتدا در سایت ثبت نام کنید و بعد اقدام به خرید فایل مورد نظر کنید.
  • ممکن است ایمیل ارسالی به پوشه اسپم یا Bulk ایمیل شما ارسال شده باشد.
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.