بهداشت عرضه و مصرف آبزیان

  • خرید و دانلود با لینک مستقیم
    • فرمت فایل : ورد
    • تعداد صفحه : 34
    • قیمت : 2500 تومان
    • کد فایل : 21005

    پایان نامه رشته مهندسی دامپروری

    مقدمه و چکیده : آبزيان از گذشته بعنوان غذاي بسيار مهمي از حيث دارويي مطرح بوده است. در دهه هاي اخير نيز با توجه به رشد روزافزون جمعيت و وجود سوء تغذيه در بسياري از نقاط دنيا آبزيان مي توانند در مقام تأمين پروتئين مصرفي مردم از جايگاه ويژه اي برخوردار باشند. غذاي پر ارزش به غذايي گفته مي شود كه داراي مواد و عناصر غذايي لازم براي بدن و فاقد مواد غير لازم و مضر باشد.

    غذاهاي دريايي عملا جزء اين گونه از غذاها به حساب مي آيند زيرا علاوه بر داشتن اسيدهاي آمينه ضروري و كافي محتوي انواع متعدد و مقادير مناسبي از ويتامينها و مواد معدني بوده و هر چه در رژيم غذايي انسان ماهي و ساير آبزيان بيشتر باشد بدليل دريافت عناصر غذايي ضروري بيشتر، درصد ابتلاء به بسياري از انواع بيماريها كاهش خواهد يافت.

    ارزش غذايي جانوران آبزي و اثرات اعجاب آور اسيدهاي چرب امگا-۳ موجود در گوشت و روغن آبزيان، آنها را به عنوان غذاي سلامتي در تمام دنيا شناسانده است به طوريكه امروزه در حدود ۲۵ درصد از سهم پروتئين حيواني كل جهان از آبزيان تامين مي شود.

    آبزيان با دارا بودن بيشترين درصد پروتئين در مقايسه با گوشت قرمز (۱۸ تا ۲۴ درصد)، قابليت هضم ۹۶ درصد (به دليل بافت پيوندي كمتر و فقدان الاستين)، اسيدهاي چرب غير اشباع ضروري مانند امگا ۳ ، اسيد آمينه هاي ضروري بدن مانند ليزين، ويتامين ها از جمله ويتامينهاي محلول در چربي و مواد معدني مهم به ويژه آهن، يد و كلسيم از نظر غذايي داراي ارزش بسيار بالايي هستند و در درمان بسياري از بيماريهاي گوارشي ، عروقي و… به عنوان دارو مطرح مي باشند.

    در مقابل ميزان انرژي در گوشت ماهي در مقايسه با ساير انواع گوشتها بسيار كمتر است بنابراين عوارضي همچون چاقي ناشي از مصرف انرژي زياد در استفاده از گوشت آبزيان بسيار كمرنگتر خواهد بود.

    اسيدهاي چرب غير اشباع موجود در گوشت آبزيان در تنظيم عمل سلولهاي بدن، محافظت بدن در برابر تومورها، فشارهاي عصبي، رسوب كلسترول در جداره رگهاي خوني، ايجاد لخته خون و رشد غدد سرطاني، بهبود گردش خون مويرگي و كاهش فشار خون و … مؤثر مي باشد و به صورت كلي مي توان گفت كه گوشت آبزيان در تامين نيازهاي روزانه پروتئين خانوار، سلامتي جامعه و پيشگيري از بيماري ها داراي اهميت بسيار زيادي است لذا به منظور كاهش مشكلات و بيماريها لازم است اقدامات مؤثري جهت تشويق مردم به مصرف ماهي  انجام گيرد و بايستي تلاش نمود تا آبزيان در جيره غذايي كليه افراد جامعه تثبيت شوند.

    —————————————————–

    این فایل با فرمت ورد (doc) به تعداد ۳۴ صفحه  تایپ شده است  که  کاملا قابلیت ویرایش دارد و درون یک فایل فایل فشرده (zip) است که باید توسط برنامه هایی از قبیل winrar  آن را از حالت فشرده (extract) خارج سازید و توسط برنامه ی MICROSOFT  WORD فایل را باز کنید.

    اطلاعات فایل
    • موضوع : بهداشت عرضه و مصرف آبزیان
    • فرمت فایل : ورد
    • تعداد صفحه : 34
    • قیمت : 2500 تومان
    • حجم فایل : 50 کیلوبایت

    درباره ی MrDoc.ir

    فروشگاه مسترداک دات آی آر شامل پایان نامه های آماده رایگان و غیر رایگان از رشته های فنی و مهندسی، علوم پایه و انسانی و پزشکی که کاملا تایپ شده و موضوعات متفرقه از تمام رشته های تحصیلی برای دانشجویان عزیز ارائه می دهد، که ارزش واقعی فایل ها بیشتر از قیمت آن است.
    آدرس شرکت: اصفهان – خیابان لاله شمالی – شرکت سامان گستر 03135673766

    پاسخ دهید

    نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *